Bloggar

Blogga bättre på kontor

Att blogga är ett enkelt och roligt sätt att inspirera dina följare. Vad som gör bloggande så engagerande är att du får människor att reagera på vad du skriver om i dina inlägg, oavsett om du skriver om din senaste måltid eller vad du har för framtidsplaner om tio år. När du märker att dina följare ger dig feedback på ett positivt sätt visar det att du gör skillnad och har inflytande över andra.

Du kan inspirera dina följare på en mängd positiva sätt:

  • Förändra livet till det bättre för dem.
  • Göra dem mer produktiva.
  • Få dem att skapa något konstnärligt.
  • Hjälpa dina följare att må bättre.

Bli mer produktiv i kontorsmiljö

En förutsättning för att lyckas är att kunna fokusera 100 procent på jobbet och det gör du bäst på ett kontorshotell. Fördelen med att börja blogga i en kontorsmiljö är att du automatiskt börjat ta skrivandet mer på allvar. Du kommer bland annat att lära dig att bli mer disciplinerad och punktlig. Kika in hos Helio som erbjuder flexibla kontors- och arbetsytor samt mötesrum på olika ställen i Stockholm med öppna medlemskap. Du kan välja bland många attraktiva ställen som Slottsbacken, Kista, Kungsholmen och Hötorget. Förutom att välja ställe kan du även välja om du vill sitta på en öppen plats eller ha ett helt eget rum.

I medlemskapet ingår allt du behöver för att skriva på din blogg obehindrat, såsom snabbt wifi, ekologiskt kaffe, hjälpsamma community managers och mycket annat. Dessutom blir du varje vecka inbjuden till spännande event och föreläsningar som kan inspirera dig till nya idéer för din blogg.

Medlemskapet är prisvärt och du kan välja mellan alternativen Fix, Open och Studio. Priset för Studio är från 4000 kronor i månaden per person och ger dig ett rum med egen dörr – precis vad du behöver som bloggare!

bcorp-basics